Ondernemers bouwen zelf corona-teststraat | Omroep Brabant

Ondernemers in Uden bouwen zelf een corona-teststraat. Werknemers van de bedrijven krijgen de uitslag van die test binnen 24 uur en kunnen zo weer sneller aan het werk. Al het Brabantse nieuws volgen? Abonneer je dan op ons kanaal: http://bit.ly/11jJQQT.

Welkom op het YouTube kanaal van Omroep Brabant! Hier vind je nieuwsvideo’s over alle actualiteiten in en rondom Noord-Brabant, misdaad, entertainment, sport en evenementen uit de provincie. Omroep Brabant is één van de grootste regionale omroepen van Nederland.

Download de app:
iOS: https://itunes.apple.com/app/apple-store/id421375755?pt=474179&ct=omroep_brabant_youtube&mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepbrabant.android&referrer=utm_source%3Domroep_brabant_youtube%26utm_medium%3Duse_app_link%26utm_campaign%3Dfacebook_use_app

Of volg ons op:
* Website: http://www.omroepbrabant.nl
* Facebook: https://www.facebook.com/omroepbrabant
* Instagram: https://www.instagram.com/omroepbrabant
* Twitter: https://www.twitter.com/omroepbrabant

#OmroepBrabant #Nieuws #Corona #UdenKlink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding:

8 Comments on “Ondernemers bouwen zelf corona-teststraat | Omroep Brabant”

  1. Zolang mensen alleen maar blijven zeiken en klagen over het overheidsbeleid op social media, gaat er niks veranderen en gaan ze straks nog veel verder met het afnemen van onze vrijheden. Wij hebben de overheid met z'n allen de macht gegeven om op deze wijze op te treden, wij doen met z'n allen helemaal niks behalve aan de zijlijn toekijken hoe dit kabinet Nederland totaal de afgrond insleurt. Ik vraag me werkelijk af wat er nog moet gebeuren voordat de mensen die nog steeds denken dat we een levensgevaarlijk virus aan het bestrijden zijn wakker worden, en gaan beseffen dat het virus enkel wordt gebruikt om een kwaadaardige agenda door te voeren. Er komt geen vaccin want waarom zou je een vaccin maken tegen een virus waarmee je een heel volk onder de duim kan houden? Een avondklok gaat er komen evenals een mondkapjesplicht, en daarop volgend een tweede lockdown die waarschijnlijk veel zwaarder zal gaan worden, en ook veel langer zal gaan duren als de voorgaande lockdown. Bepaalde sectoren zoals de horeca laten ze met opzet zoveel mogelijk kapot gaan, want hoe minder mensen plezier en ontspanning hebben, hoe beter. Mensen moeten mentaal en uiteindelijk lichamelijk helemaal worden gesloopt, want dan worden ze sneller makke schapen. De overheid voert een psychologische oorlog tegen het volk. Ze nemen eerst keiharde maatregelen, dan worden die maatregelen weer versoepelt, om ze dan vervolgens weer te verzwaren en ook te vermeerderen. Je geeft mensen eerst hoop, en dan pak je die hoop weer van ze af. Het is alsof je een kind een lolly geeft, en hem daarna meteen weer afpakt. Ze willen ons mentaal breken.
    De anderhalve meter is ook niet in het leven geroepen om besmetting met een virus te voorkomen, maar om mensen uit elkaar te drijven. En het werkt! Kijk maar om je heen. De irritatie onder mensen neemt steeds verder toe, de agressie neemt steeds meer toe, mensen kunnen onderling steeds minder van elkaar hebben, en steeds meer mensen raken door een tekort aan genegenheid depressief. Veel mensen zijn aan het vereenzamen, met name veel bejaarden. De zwakkeren, in de samenleving (met name bejaarden) worden niet bedreigd door een corona virus, maar overlijden uiteindelijk aan eenzaamheid. Het middel is vele malen erger dan de kwaal.
    Voor dat COVID19 opdook, waren ze al bezig met hun verdeel en heers strategie toe te passen in de maatschappij. Denk maar aan zwarte Piet die opeens moest worden aangepast dan wel verbannen. De ene is voor, de andere is tegen, precies wat de bedoeling is. Extreem-linkse groeperingen als BLM worden niet voor niets door de overheid gesteund, een Akwasi wordt niet voor niets niet vervolgd. Alle mensen en groeperingen die voor verdeeldheid in de maatschappij kunnen zorgen, worden door de overheid beschermd en gesteund, want de overheid wil dat het volk verdeeld raakt want dan vormen ze een minder groot gevaar, mochten er mensen in opstand willen komen tegen het overheidsbeleid. De media die rechtstreeks onder de macht van de linkse elite staan, moeten ondertussen het volk bezig blijven houden met indoctrinatie propaganda. Het volk moet in angst blijven leven voor een virus, en ondertussen blijven ze het volk steeds de vraag stellen: Ben je voor of tegen dit, ben je voor of tegen dat? De verdeeldheid moet blijven heersen, want dan houd de overheid de controle over het volk. Mensen of groeperingen die zich openlijk willen uitspreken tegen het overheidsbeleid worden door de overheid monddood gemaakt. Demonstraties tegen het overheidsbeleid worden verboden, en de media maken zich volop schuldig aan het plegen van censuur, iets wat bij de grondwet verboden is. Diezelfde grondwet wordt sowieso met voeten getreden door de overheid, en straks komt de coronawet om de hoek kijken, en dan is het voor een groot gedeelte gedaan met onze grondrechten. En dit hebben we allemaal aan ons zelf te danken, want we zijn niet in opstand gekomen.

    Groeten, een demonstrant voor uw vrijheid.

  2. Om je maar (risicovol) door te laten gaan met werk daar helpen ze je wel mee, dat je bij besmetting al te laat bent en je alles op alles zou moeten zetten om besmetting te voorkomen is dan weer bijzaak…

Leave a Reply