Ongeneeslijk zieke Sharon (49) krijgt eigen festival | Omroep Brabant

“Het is een dubbel gevoel.” De ongeneeslijk zieke Sharon Teuws (49) uit Bladel stond zondag in het middelpunt van de belangstelling op het voor haar georganiseerde festival Jankfest. Ze genoot met volle teugen maar de aanleiding is wrang. “Kijkend naar de vooruitzichten is dit waarschijnlijk de laatste keer.” Al het Brabantse nieuws volgen? Abonneer je dan op ons kanaal: http://bit.ly/11jJQQT.

Welkom op het YouTube kanaal van Omroep Brabant! Hier vind je nieuwsvideo’s over alle actualiteiten in en rondom Noord-Brabant, misdaad, entertainment, sport en evenementen uit de provincie. Omroep Brabant is één van de grootste regionale omroepen van Nederland.

Download de app:
iOS: https://itunes.apple.com/app/apple-store/id421375755?pt=474179&ct=omroep_brabant_youtube&mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepbrabant.android&referrer=utm_source%3Domroep_brabant_youtube%26utm_medium%3Duse_app_link%26utm_campaign%3Dfacebook_use_app

Of volg ons op:
* Website: http://www.omroepbrabant.nl
* Facebook: https://www.facebook.com/omroepbrabant
* Instagram: https://www.instagram.com/omroepbrabant
* Twitter: https://www.twitter.com/omroepbrabant

#OmroepBrabant #Nieuws #jankfest #festival #laatsewensKlink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding:

9 Comments on “Ongeneeslijk zieke Sharon (49) krijgt eigen festival | Omroep Brabant”

  1. ten 1e.. corona proof.. je zit in de buitenlucht, proof daarover genoeg dat er niks aan de hand is
    ten 2e.. dat mooie knuffelscherm, totale onzin.. iedereen aan de andere kant heeft er toch al aangezeten en kom nu niet aan zetten, maar het word iedere keer ontsmet.. echt. totale onzin.
    ten 3e.. als we nu niet met z'n allen in paniek waren geschoten om wat blijkt een griep, had ze naar genoeg festivals gekund.

Leave a Reply