Ontevreden studente wil geld terug voor ‘coronacolleges’ | Omroep Brabant

Door de coronacrisis moesten studenten noodgedwongen vanuit huis onderwijs volgen. En dat liet vaak te wensen over, vindt Sema Keskin (21), die aan Tilburg University studeert. Ze startte een petitie om studenten een deel van hun collegegeld terug te geven. Al het Brabantse nieuws volgen? Abonneer je dan op ons kanaal: http://bit.ly/11jJQQT.

Welkom op het YouTube kanaal van Omroep Brabant! Hier vind je nieuwsvideo’s over alle actualiteiten in en rondom Noord-Brabant, misdaad, entertainment, sport en evenementen uit de provincie. Omroep Brabant is één van de grootste regionale omroepen van Nederland.

Download de app:
iOS: https://itunes.apple.com/app/apple-store/id421375755?pt=474179&ct=omroep_brabant_youtube&mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepbrabant.android&referrer=utm_source%3Domroep_brabant_youtube%26utm_medium%3Duse_app_link%26utm_campaign%3Dfacebook_use_app

Of volg ons op:
* Website: http://www.omroepbrabant.nl
* Facebook: https://www.facebook.com/omroepbrabant
* Instagram: https://www.instagram.com/omroepbrabant
* Twitter: https://www.twitter.com/omroepbrabant

#OmroepBrabant #Nieuws #Tilburguniversity #Studenten #coronacollegesKlink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding:

7 Comments on “Ontevreden studente wil geld terug voor ‘coronacolleges’ | Omroep Brabant”

  1. Als zij een studente psychologie is, mag ik hopen dat ze kan begrijpen waarom online les geven minder persoonlijk is en de kwaliteit ook lager is dan voorheen. Ik neem aan dat niet alle docenten gewend zijn om online les te geven, kijk ik voornamelijk de oudere generatie aan.

    Er is financieel een wijziging plaatsgevonden, wat dan? Worden de online lessen ineens beter? De universiteit moet ook durven te accepteren dat de kwaliteit van les geven tijdelijk is gedaald maar dat ze open staan om met terugkoppeling van de studenten een betere online leeromgeving te creëren. Lijkt me een mooie opdracht voor studenten/docenten psychologie, genoeg voorbeelden online hoe je effectief online les kan geven.

    Maar om geld te vragen zonder een duidelijk alternatief is wel heel makkelijk, je doet jezelf educatief tekort. Ik als simpele mbo leek heb bewondering voor mensen op universitair niveau, maar dit kan toch beter.

Leave a Reply