Opnieuw dodelijk ongeluk op N279 bij Veghel | Omroep Brabant

Het ongeval maandagmorgen op de N279 bij Veghel is de derde met fatale afloop in een jaar tijd. Twee van die dodelijke ongevallen gebeurden in drie dagen tijd. Al het Brabantse nieuws volgen? Abonneer je dan op ons kanaal: http://bit.ly/11jJQQT.

Welkom op het YouTube kanaal van Omroep Brabant! Hier vind je nieuwsvideo’s over alle actualiteiten in en rondom Noord-Brabant, misdaad, entertainment, sport en evenementen uit de provincie. Omroep Brabant is één van de grootste regionale omroepen van Nederland.

Download de app:
iOS: https://itunes.apple.com/app/apple-store/id421375755?pt=474179&ct=omroep_brabant_youtube&mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepbrabant.android&referrer=utm_source%3Domroep_brabant_youtube%26utm_medium%3Duse_app_link%26utm_campaign%3Dfacebook_use_app

Of volg ons op:
* Website: http://www.omroepbrabant.nl
* Facebook: https://www.facebook.com/omroepbrabant
* Instagram: https://www.instagram.com/omroepbrabant
* Twitter: https://www.twitter.com/omroepbrabant

#OmroepBrabant #Nieuws #Veghel #Ongeluk #VerkeerKlink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding:

24 Comments on “Opnieuw dodelijk ongeluk op N279 bij Veghel | Omroep Brabant”

  1. Rijd zelf ook bijna dagelijks over deze weg. Heel vervelend om achter iemand te rijden die tussen de 65-85 rijdt, zijn rechtervoet niet stil kan houden of geen cruisecontrol heeft/niet gebruikt. Dan ben je geneigd om wel eens in te halen, ondanks dat er een verbod is. Tevens zouden de stoplichten wat verder naar voren geplaatst moeten worden zodat je weet of je rood/groen hebt, omdat je vaak geen overzicht hebt door het vele vrachtverkeer, waardoor je soms vrij hard moet afremmen.

Leave a Reply