Pia baant zich in rolstoel een weg langs deelscooters | Omroep Brabant

Eindhoven telt tweehonderd deelscooters en daar komen er nog eens tweehonderd bij. Rolstoelgebruiker Pia Hendriks maakt zich zorgen want voor haar betekent het vaak een extra hindernis doordat ze midden op de stoep staan. Al het Brabantse nieuws volgen? Abonneer je dan op ons kanaal: http://bit.ly/11jJQQT.

Welkom op het YouTube kanaal van Omroep Brabant! Hier vind je nieuwsvideo’s over alle actualiteiten in en rondom Noord-Brabant, misdaad, entertainment, sport en evenementen uit de provincie. Omroep Brabant is één van de grootste regionale omroepen van Nederland.

Download de app:
iOS: https://itunes.apple.com/app/apple-store/id421375755?pt=474179&ct=omroep_brabant_youtube&mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepbrabant.android&referrer=utm_source%3Domroep_brabant_youtube%26utm_medium%3Duse_app_link%26utm_campaign%3Dfacebook_use_app

Of volg ons op:
* Website: http://www.omroepbrabant.nl
* Facebook: https://www.facebook.com/omroepbrabant
* Instagram: https://www.instagram.com/omroepbrabant
* Twitter: https://www.twitter.com/omroepbrabant

#OmroepBrabant #Nieuws #Deelscooter #EindhovenKlink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding:

26 Comments on “Pia baant zich in rolstoel een weg langs deelscooters | Omroep Brabant”

  1. De gemeente mag ook wel eens fatsoenlijke plaatsen inrichten om die scooters neer te zetten. De gigantische hoeveelheid ruimte die lelijke, luidruchtige, vervuilende en vele malen gevaarlijkere auto's in beslag nemen, wordt toch ook geaccepteerd? Op één parkeerplaats passen 8 van zulke scooters, die ook nog eens daadwerkelijk continu gebruikt worden i.p.v. 22 uur per dag stilstaan.

  2. Slechtste idee EVER
    NIETS DAN OVERLAST
    Ook in Hasselt (België) worden groene deelfietsen overal achtergelaten en soms pas na een week opgehaald. Ik smijt de fietsen de berm in van frustratie.
    AFSCHAFFEN DIE HANDEL

Leave a Reply