Politie valt gruwelijke martelkamer binnen | Omroep Brabant

De politie heeft een inval in een loods in Wouwse Plantage gedaan. Daarbij werden zes gevangeniscellen en een martelkamer in zeecontainers gevonden. Er stond een tandartsstoel en er lagen allerlei gereedschappen om mensen te martelen. “Dit heb ik nog nooit eerder gezien.” Al het Brabantse nieuws volgen? Abonneer je dan op ons kanaal: http://bit.ly/11jJQQT.

Welkom op het YouTube kanaal van Omroep Brabant! Hier vind je nieuwsvideo’s over alle actualiteiten in en rondom Noord-Brabant, misdaad, entertainment, sport en evenementen uit de provincie. Omroep Brabant is één van de grootste regionale omroepen van Nederland.

Download de app:
iOS: https://itunes.apple.com/app/apple-store/id421375755?pt=474179&ct=omroep_brabant_youtube&mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepbrabant.android&referrer=utm_source%3Domroep_brabant_youtube%26utm_medium%3Duse_app_link%26utm_campaign%3Dfacebook_use_app

Of volg ons op:
* Website: http://www.omroepbrabant.nl
* Facebook: https://www.facebook.com/omroepbrabant
* Instagram: https://www.instagram.com/omroepbrabant
* Twitter: https://www.twitter.com/omroepbrabant

#OmroepBrabant #Nieuws #crimeKlink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding:

40 Comments on “Politie valt gruwelijke martelkamer binnen | Omroep Brabant”

  1. Dit heet etaleren, het is allemaal een showtje van de politie om te laten zien hoe goed dat ze wel niet zijn en over welke middelen ze allemaal wel niet beschikken. Bullshit allemaal leugens en propaganda mensen, ze weten helemaal niks alleen tips van veraders en een beetje facebook posts lezen. Er is een miljarden drugs industrie in Brabant en ze kunnen er nog geen deuk in slaan. Zich op poffen en met de staartveren zwaaien is alles wat ze kunnen doen een show om de burgers bang te maken. Ze zijn zelf leugenaars en een grote bende, oude mannetjes en vrouwen met kinderen plat rijden en weg spuiten met hun speelgoed vuil tuig!

  2. Wat een stelletje belachelijke politieagenten. Met zijn allen durven ze wel in hun belachelijke pakjes en met hun testosterongestuurde stemmen. Niet meer van deze tijd. Doet meer aan de kgb denken.

  3. Dus jongelui, vinden jullie het nog steeds zo stoer om te dealen op straat? Dit is wat je wacht wanneer je de verkeerde personen uit dat wereldje in de weg loopt. Maak je school af en zoek een baan.

  4. Die moet het volk gebruiken om alle corrupte pedo's zoals Rutte en de jong mee te bewerken en al die domme schapen die zich agenten noemen die nu gewoon keihard meehelpen om het volk na de Klote te helpen!

  5. Besef dat deze lui bereid waren mensen te ontvoeren onder de mom van een agent, en ze te gevangen houden en martelen. Soms zie je dingen waarvan je denkt of we het verdienen dat de wereld kapot aan het gaan is.

Leave a Reply