[10-07-2022 18:45:00]-MediaChoice van Naaldwijk naar Hilversum – Spreekbuis

W3.CSS


Datum: 10-07-2022 18:45:00
Locatie: Naaldwijk
Gemeente: Rotterdam
Provincie: Provincie Zuid-Holland}
Bron: Spreekbuis

MediaChoice vertrekt na 23 jaar uit Naaldwijk met haar kantoren naar Hilversum.
Het datacentrum blijft wel in Naaldwijk, Het hoofdkantoor van de Media Choice Group is vanaf nu gevestigd aan Oscar Romerolaan in Hilversum.
Media Choice is een innovatief mediabedrijf dat zich bezighoudt met verschillende facetten in de broadcasting.
Denk hierbij aan het uitspelen van tv-kanalen (play out), signaal distributie naar operators in binnen- en buitenland, het ontwikkelen, onderhouden en het uitrollen van Video On Demand platformen met alle bijkomende streamingdiensten.
MediaChoice werkt oa voor Joyne, KPN, Discovery, RTL Group, Talpa Network, Telenet, Vodafone/Ziggo en Area Media.

MediaChoice vertrekt na 23 jaar uit Naaldwijk met haar kantoren naar Hilversum. Het datacentrum blijft wel in Naaldwijk, Het hoofdkantoor van de Media Choice Group is vanaf nu gevestigd aan Oscar Romerolaan in Hilversum.

Media Choice is een innovatief mediabedrijf dat zich bezighoudt met verschillende facetten in de broadcasting. Denk hierbij aan het uitspelen van tv-kanalen (play out), signaal distributie naar operators in binnen- en buitenland, het ontwikkelen, onderhouden en het uitrollen van Video On Demand platformen met alle bijkomende streamingdiensten. MediaChoice werkt oa voor Joyne, KPN, Discovery, RTL Group, Talpa Network, Telenet, Vodafone/Ziggo en Area Media.

Dit artikel bevat in totaal 189 woordenBronvermelding:Spreekbuis