Scooterrijder wil geen hulp na bizar ongeluk | Omroep Brabant

Even snel op je slippers en met ontbloot bovenlijf een boodschap doen op de scooter. Negen van de tien keer gaat dat goed, maar juist die ene keer op de kruising van de Noorderstraat en de Krommestraat in St. Willebrord ging het faliekant mis. Al het Brabantse nieuws volgen? Abonneer je dan op ons kanaal: http://bit.ly/11jJQQT.

Welkom op het YouTube kanaal van Omroep Brabant! Hier vind je nieuwsvideo’s over alle actualiteiten in en rondom Noord-Brabant, misdaad, entertainment, sport en evenementen uit de provincie. Omroep Brabant is één van de grootste regionale omroepen van Nederland.

Download de app:
iOS: https://itunes.apple.com/app/apple-store/id421375755?pt=474179&ct=omroep_brabant_youtube&mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepbrabant.android&referrer=utm_source%3Domroep_brabant_youtube%26utm_medium%3Duse_app_link%26utm_campaign%3Dfacebook_use_app

Of volg ons op:
* Website: http://www.omroepbrabant.nl
* Facebook: https://www.facebook.com/omroepbrabant
* Instagram: https://www.instagram.com/omroepbrabant
* Twitter: https://www.twitter.com/omroepbrabant

#OmroepBrabant #Nieuws #BrabantKlink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding:

34 Comments on “Scooterrijder wil geen hulp na bizar ongeluk | Omroep Brabant”

  1. Hoezo wil hij geen hulp. Die gast begint toch te bellen. Hij heeft gewoon super veel pijn. Sensatie kop om mensen te lokken was niet nodig geweest. Die crash spreekt voor zich.

  2. ook niet handig om zonder hlm en zonder uberhaupt kleding op een aerox te stappen die waarschijnlijk van zijn zoon is en dus hoogstwaarschijnlijk te hard gaat en dan ook nog met 50 over de stoep willen racen, hoop dat je je lesje geleerd hebt papa

  3. Ik vraaf me echt fucking veel af hier. Zoals waarom staat daar een auto midden op ? Mag die daar wel staan en zo ja waarom rijd deze meneer dan zonder shirt als een idioot dicht erlangs bedoel beetje vragen om moeilijkheid. Maar als die auto daar niet hoort ken ik me goed voorwtellen dat iemand daar als een debiel rijd want dat doen de meester scooter bestuurders das niks nieuws maar mischien toch handiger geweest om op de weg te rijden.

Leave a Reply