Slachthuis mocht open blijven ondanks veel coronabesmettingen | Omroep Brabant

Van Rooi Meat in Helmond liet na de gedwongen coronasluiting in juni veel meer mensen werken in zijn slachterij dan was afgesproken, maar de veiligheidsregio vond het niet nodig om in te grijpen. Het bedrijf kreeg zelfs toestemming om nog verder op te starten. Al het Brabantse nieuws volgen? Abonneer je dan op ons kanaal: http://bit.ly/11jJQQT.

Welkom op het YouTube kanaal van Omroep Brabant! Hier vind je nieuwsvideo’s over alle actualiteiten in en rondom Noord-Brabant, misdaad, entertainment, sport en evenementen uit de provincie. Omroep Brabant is één van de grootste regionale omroepen van Nederland.

Download de app:
iOS: https://itunes.apple.com/app/apple-store/id421375755?pt=474179&ct=omroep_brabant_youtube&mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepbrabant.android&referrer=utm_source%3Domroep_brabant_youtube%26utm_medium%3Duse_app_link%26utm_campaign%3Dfacebook_use_app

Of volg ons op:
* Website: http://www.omroepbrabant.nl
* Facebook: https://www.facebook.com/omroepbrabant
* Instagram: https://www.instagram.com/omroepbrabant
* Twitter: https://www.twitter.com/omroepbrabant

#OmroepBrabant #Nieuws #CoronaKlink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding:

22 Comments on “Slachthuis mocht open blijven ondanks veel coronabesmettingen | Omroep Brabant”

 1. Slachterijen hoeven ook niet dicht, het blijkt dat als ze open blijven er alleen maar besmettingen plaats vinden en geen infecties. De PCR-test is te onnauwkeurig. Het is vreemd dat er honderden besmettingen zijn en dat het aantal zieken niet toeneemt. Van groot belang is dat de ventilatie in orde is.

 2. Er is, zover ik weet, nog helemaal niet bevestigd dat ‘Corona’ de oorzaker is van ‘COVID-19’. In ieder geval niet volgens the gold standard. Er zijn zoveel corona besmettingen, elke week weer. Dat zien we dagelijks in het nieuws. Dat wil helemaal niet zeggen dat je ook COVID-19 krijgt, dat is wel duidelijk. Anders zouden we wel veel meer zieken en doden zien.

 3. Pre-Corona:
  Zelfstandigen en kleine bedrijven:
  betaalt de standaard hoeveelheid belastingen
  Grote bedrijven en multinationals:
  betaalt geen of minimale hoeveelheid aan belastingen.

  (Post)-Corona:
  Zelfstandigen en kleine bedrijven:
  Regels volgen of sluiting/boetes, Geen of amper financiële steun…
  Grote bedrijven en multinationals:
  Wij bepalen de regels, wij eisen financiële steun (geld van de belastingbetaler) of er volgen ontslagen.

 4. Zo lus ik er nog wel een. Wat een slappe …., het wordt tijd dat die uitbuiters van buitenlandse werknemers eens flink aangepakt worden. En de veiligheidsregio moet onderzocht worden omkoping en corruptie. En ga dan ook maar bij de burgemeester langs.

Leave a Reply