Spionagezaak gooit grens Rusland dicht voor MS-patient Hugo | Omroep Brabant

Na een succesvolle crowdfundactie zou MS-patiënt Hugo Wolff (53) uit Bergen op Zoom dit voorjaar naar Moskou gaan voor een stamceltherapie. Maar helaas moest door het coronavirus de reis worden uitgesteld naar september. Nu het eindelijk zover is, weigert Rusland hem een visum te geven. Volgens Hugo is hij waarschijnlijk slachtoffer van de recent verslechterde relatie tussen Nederland en Rusland. Al het Brabantse nieuws volgen? Abonneer je dan op ons kanaal: http://bit.ly/11jJQQT.

Welkom op het YouTube kanaal van Omroep Brabant! Hier vind je nieuwsvideo’s over alle actualiteiten in en rondom Noord-Brabant, misdaad, entertainment, sport en evenementen uit de provincie. Omroep Brabant is één van de grootste regionale omroepen van Nederland.

Download de app:
iOS: https://itunes.apple.com/app/apple-store/id421375755?pt=474179&ct=omroep_brabant_youtube&mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepbrabant.android&referrer=utm_source%3Domroep_brabant_youtube%26utm_medium%3Duse_app_link%26utm_campaign%3Dfacebook_use_app

Of volg ons op:
* Website: http://www.omroepbrabant.nl
* Facebook: https://www.facebook.com/omroepbrabant
* Instagram: https://www.instagram.com/omroepbrabant
* Twitter: https://www.twitter.com/omroepbrabant

#OmroepBrabant #Nieuws #Rusland #MS #StamceltherapieKlink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding:

48 Comments on “Spionagezaak gooit grens Rusland dicht voor MS-patient Hugo | Omroep Brabant”

 1. Wat wil hij betalen, die zorg clubjes haken altijd af als je dit soort dingen wil.
  Hypotheek, overwaarde hiervoor gebruiken, moet wel mogelijk zijn, als hij maar slime mensen om zich heen kan vinden! Vergeet die zorg clubjes, als je meer wil dan ze kunnen leveren, moet je het gewoon zelf regelen.
  Zelf kan hij daar gewoon therapie krijgen.

 2. sws is dit bullshit nederland vind afluister apparaten en rusland geeft nederland de schuld? en daarom mag deze meneer niet geholpen worden? bedank onze linkse overheid maar voor al dit gezeik ik wens je veel beterschap en hoop dat je toch nog je behandeling mag krijgen dit is niet normaal

 3. Dit is precies wat er gebeurt met patiënten uit andere landen die wij als NL/EU van sancties voorzien het is sneu voor deze man Dan maar voor een partij stemmen die tegen de EU is heb je dit soort shit niet.

 4. En dat is dan de Nederlandse overheid goed man dus niet mensen gaan kapot hier waarom maken jullie geen echte items meer zoals deze en over de echte corona signalen want die zijn er genoeg ik wij de niet journalist is blijkbaar meer op de hoogte dan en journalist die notabenen heeft gestuurd als jullie nou echt nieuws brengen dan kunnen we mensen laten zien wat er werkelijk speelt dan kunnen we dit probleem is een keer met ze alle aanpakken

 5. Ik wens deze "goede man" heel veel kracht toe en liefde voor hem en zijn gezin. Belachelijk hoe deze man word behandeld!! Laat weer zien dat je een nummer bent en als persoon de dupe bent (slachtoffer) van een systeem wat niet deugt!

 6. Grappig hoe karma een teef is. U treft Rusland sancties, en wat verwacht u ervoor terug? Poetin glimlachen? Helaas voor deze man beslissen de politici wat goed voor hen is, niet voor de mensen.

 7. Ach met een beetje geluk komt Rusland gewoon deze kant op en dopen onze Russische kameraden Amsterdam om tot MoskerDam.
  Dus dan kan Hugo gewoon in NederRusland blijven en zijn behandeling krijgen.
  Ik weet zeker dat kameraad Putin het niet persoonelijk bedoelt en Hugo dan gewoon die behandeling geeft.
  Kameraad Rutte daarentegen…..daar hebben de Russen een andere 'behandeling' voor.

 8. Hugo, kerel… Dit raakt me diep. Mijn moeder heeft ook MS. Niet precies in dezelfde vorm als dat jij het hebt maar ik weet erg goed wat het is. Ik admireer je doorzettingsvermogen en wilskracht. Ik wens je alle sterkte toe!

 9. Deze meneer is zeker geen vvd-er anders had rutte wel ff een telefoontje gepleegd. Voor broekers-knol kan hij wel nadat ze maanden niks uitgevoerd heeft een telefoontje plegen zodat ze toch naar marokko kan om haar werk te doen. Deze meneer moet ook ff de balletjes van rutte kietelen

 10. Is Rusland een land waar veel stamcel donaties zijn dan? Waarom moet het perse in Rusland? Is dit de reden waarom ik opeens zoveel reclame's krijg
  over het worden van stamcel donor (in nederland)? Eigenlijk zouden we de grenzen voor russen dan ook dicht moeten gooien toch? Ik vind dit hele verhaal maar
  wat apart.

 11. Triest voor die man, maar hij mag de Nederlandse regering en media bedanken voor de niet aflatende smerige anti-Rusland propaganda.
  Stamceltherapie is niet zonder risico's, stel dat er iets fout gaat met de behandeling van deze man, dan wordt het uiteraard anti-Russisch voorpagina nieuws in Nederland.
  Deze man kan altijd nog naar klinieken in Thailand voor stamceltherapie, is wel duurder.

 12. Ik weet niet wat Hugo zijn reden is om op Rusland te focussen. Hebben ze daar op de kortere termijn nog plaats en de andere landen niet?
  Als hij het nog niet gedaan heeft zou ik in ieder geval kijken of er misschien in Mexico of andere landen plaats is.
  Dat kan altijd nog sneller zijn dan wachten totdat het visum probleem met Rusland is opgelost.

 13. Oke maar wat is dan zijn beroep? Of waar heeft hij zich dan mee bezig gehouden dat Rusland hem niet toelaat? Een trieste zaak maar de reden waarom specifiek Hugo niet binnen word gelaten word nieteens verteld. Nieuws van 1 kant..

 14. Tja dat krijg je he als je als Nederland naar alle leugens van Amerika blijft luisteren. En Rusland óveral de schuld van geeft waar Rusland niks mee te maken heeft. Dan is het een keer genoeg en komen de gewone mensen in de problemen. Im snap Rusland wel. Zielig voor deze man maar het is niet anders.

Leave a Reply