Strijd tegen coronaverveling tijdens zomervakantie | Omroep Brabant

Jongerenwerk wil er een ‘chille zomer’ van maken. Veel jongeren vervelen zich namelijk door corona tijdens de zomervakantie. Al het Brabantse nieuws volgen? Abonneer je dan op ons kanaal: http://bit.ly/11jJQQT.

Welkom op het YouTube kanaal van Omroep Brabant! Hier vind je nieuwsvideo’s over alle actualiteiten in en rondom Noord-Brabant, misdaad, entertainment, sport en evenementen uit de provincie. Omroep Brabant is één van de grootste regionale omroepen van Nederland.

Download de app:
iOS: https://itunes.apple.com/app/apple-store/id421375755?pt=474179&ct=omroep_brabant_youtube&mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepbrabant.android&referrer=utm_source%3Domroep_brabant_youtube%26utm_medium%3Duse_app_link%26utm_campaign%3Dfacebook_use_app

Of volg ons op:
* Website: http://www.omroepbrabant.nl
* Facebook: https://www.facebook.com/omroepbrabant
* Instagram: https://www.instagram.com/omroepbrabant
* Twitter: https://www.twitter.com/omroepbrabant

#OmroepBrabant #Nieuws #Corona #Zomer #JongerenKlink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding:

20 Comments on “Strijd tegen coronaverveling tijdens zomervakantie | Omroep Brabant”

 1. "Veel jongeren vervelen zich door Corona"
  Om eerlijk te zijn hoor ik geen enkele jongere klagen in deze video. Ik had een vrij kritisch stukje geschreven dat jongeren eigenlijk alles gewoon kunnen wat ze normaal ook doen, en dat ze dus niet zo moeten zeuren, maar nu ik terug kijk zie ik helemaal niemand zeuren. Ik zie ze alleen maar praten over mooie tournooitjes en dat het zo gezellig was, en ik hoor die jeugdwerker vertellen dat ze allerlei leuke dingen gaan doen dit jaar. Goeie zaak dus, van zowel die kids als de jeugdwerker.

  Lekker hoor, Omroep Brabant, om de jeugd als zeurende kinderen te beschrijven terwijl je eigen filmpje laat zien dat dat juist niet zo is.
  Ik geef toe, dat triggerde me bijna, maar het is je niet gelukt. Hulde aan deze kids.

 2. de jeugd heeft over het algemeen weinig om handen in onze "ga maar werken cultuur"…
  bij het minste of geringste krijgt de jeugd een boete
  je mag bv niet rondhangen boomhutten bouwen of kamperen… al het spannende is uit de maatschappij gewrongen om een paar simpele zieltjes van het idee veiligheid en comfort te voorzien…
  een paar jankballe met hun wapen de telefoon hebben een samenleving gecreëerd waarbij je niet meer mag leven maar wordt geleefd door de staat.
  wees goed gehoorzaam of anders.

 3. Dit is de enige strijd die wij hebben.
  Efeze 12 Want wij hebben den strijd niet tegen vlees en bloed, maar tegen de overheden, tegen de machten, tegen de geweldhebbers der wereld, der duisternis dezer eeuw, tegen de geestelijke boosheden in de lucht.

 4. We leven in een tijd waar je bijna letterlijk alles wat je maar zou willen weten kan vinden met een apparaat dat in je broekzak past, maar waar je desnoods ook je vrienden mee kan bellen of een spelletje op kan spelen… Hoezo raken jongeren verveelt?

  Heb je vakken op school die niet zo lekker lopen? Of die je gewoon leuk vind? Wil je vaardigheden leren die je niet op school krijgt of wil je je wellicht alvast voorbereiden op een vervolgopleiding? Er zijn over ieder onderwerp honderden filmpjes te vinden op Youtube die je de basis van deze kennis en vaardigheden kunnen bijbrengen op wijze die vaak vele male leuker is dan hoe je het in de schoolbanken krijgt! Om jullie op weg te helpen: zoek de kanalen Crash Course of TedED.

Leave a Reply