Toename van verkoop mondkapjes | Omroep Brabant

“De afgelopen weken merk ik echt een toename in de verkoop van mondkapjes”, vertelt een Bossche marktverkoopster. Alhoewel er nog niet één gemeente in Brabant mensen verplicht ze te dragen, zien de verkopers van mondkapjes al wel een toename. Terwijl Brabanders ze toch echt liever niet dragen. Al het Brabantse nieuws volgen? Abonneer je dan op ons kanaal: http://bit.ly/11jJQQT.

Welkom op het YouTube kanaal van Omroep Brabant! Hier vind je nieuwsvideo’s over alle actualiteiten in en rondom Noord-Brabant, misdaad, entertainment, sport en evenementen uit de provincie. Omroep Brabant is één van de grootste regionale omroepen van Nederland.

Download de app:
iOS: https://itunes.apple.com/app/apple-store/id421375755?pt=474179&ct=omroep_brabant_youtube&mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepbrabant.android&referrer=utm_source%3Domroep_brabant_youtube%26utm_medium%3Duse_app_link%26utm_campaign%3Dfacebook_use_app

Of volg ons op:
* Website: http://www.omroepbrabant.nl
* Facebook: https://www.facebook.com/omroepbrabant
* Instagram: https://www.instagram.com/omroepbrabant
* Twitter: https://www.twitter.com/omroepbrabant

#OmroepBrabant #Nieuws #mondkapje #coronamaatregelsKlink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding:

7 Comments on “Toename van verkoop mondkapjes | Omroep Brabant”

  1. Mondkapjes zijn enkel een teken van onderdrukking, werken doen ze niet. Mondkapjes werken net zo min als dat je een onderbroek draagt om te voorkomen dat een scheet zich verspreidt! Iedereen weet dat dat niet lukt.

Leave a Reply