Veiligheidsadviseur vindt Tilburgse Kermis niet onveilig | Omroep Brabant

De Tilburgse Kermis kreeg de afgelopen dagen flink wat kritiek te verduren. Het zou te druk zijn en mensen zouden te weinig afstand houden. De Tilburgse veiligheidsadviseur Tim Segers, begrijpt het maar is het er niet mee eens: “De drukte op de kermis is niet anders dan in een gemiddelde winkelstraat.” Al het Brabantse nieuws volgen? Abonneer je dan op ons kanaal: http://bit.ly/11jJQQT.

Welkom op het YouTube kanaal van Omroep Brabant! Hier vind je nieuwsvideo’s over alle actualiteiten in en rondom Noord-Brabant, misdaad, entertainment, sport en evenementen uit de provincie. Omroep Brabant is één van de grootste regionale omroepen van Nederland.

Download de app:
iOS: https://itunes.apple.com/app/apple-store/id421375755?pt=474179&ct=omroep_brabant_youtube&mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepbrabant.android&referrer=utm_source%3Domroep_brabant_youtube%26utm_medium%3Duse_app_link%26utm_campaign%3Dfacebook_use_app

Of volg ons op:
* Website: http://www.omroepbrabant.nl
* Facebook: https://www.facebook.com/omroepbrabant
* Instagram: https://www.instagram.com/omroepbrabant
* Twitter: https://www.twitter.com/omroepbrabant

#OmroepBrabant #Nieuws #Tilburgsekermis #coronaproofKlink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding:

5 Comments on “Veiligheidsadviseur vindt Tilburgse Kermis niet onveilig | Omroep Brabant”

  1. Hun moeten niet zo negatief zijn over kermis. Als je naar de Efteljng gaat is het ook druk. Kaar jullie moeten steeds naar de kermis gaan als hey druk is om te zeuren maar niet naar een Efteling gaan. Als het daar druk is.

  2. Hun moeten niet zo negatief zijn over kermis. Als je naar de Efteljng gaat is het ook druk. Kaar jullie moeten steeds naar de kermis gaan als hey druk is om te zeuren maar niet naar een Efteling gaan. Als het daar druk is.

Leave a Reply