Ventilatie is het sleutelwoord | Omroep Brabant

Basisscholen bereiden zich voor op de herfst in coronatijd. ‘Ventilatie’ is tegenwoordig het sleutelwoord. Die is niet overal optimaal, maar de scholen zien de herfst desondanks met vertrouwen tegemoet. “In de pauzes kunnen de ramen open.”

Al het Brabantse nieuws volgen? Abonneer je dan op ons kanaal: http://bit.ly/11jJQQT.

Welkom op het YouTube kanaal van Omroep Brabant! Hier vind je nieuwsvideo’s over alle actualiteiten in en rondom Noord-Brabant, misdaad, entertainment, sport en evenementen uit de provincie. Omroep Brabant is één van de grootste regionale omroepen van Nederland.

Download de app:
iOS: https://itunes.apple.com/app/apple-store/id421375755?pt=474179&ct=omroep_brabant_youtube&mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepbrabant.android&referrer=utm_source%3Domroep_brabant_youtube%26utm_medium%3Duse_app_link%26utm_campaign%3Dfacebook_use_app

Of volg ons op:
* Website: http://www.omroepbrabant.nl
* Facebook: https://www.facebook.com/omroepbrabant
* Instagram: https://www.instagram.com/omroepbrabant
* Twitter: https://www.twitter.com/omroepbrabant

#OmroepBrabant #Nieuws #CoronavirusKlink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding:

45 Comments on “Ventilatie is het sleutelwoord | Omroep Brabant”

 1. Dit kabinet liegt over de oorsprong van dit virus (gain-of-function-research). Vervolgens heeft men verzaakt het virus binnen China te isoleren. De Ethiopische-communistische-leider van de WHO heeft vervolgens de wereld bevolking de stuipen op het lijf gejaagd met leugens over de dodelijkheid van dit virus. Het ergste is dat men bewust werkende medicijnen achter houdt; en niet willen toegeven dat die longmachines de verkeerde oplossing was: dit is massa moord; en de schuldigen inclusief het nepnieuws moeten voor een tribunaal verschijnen.

 2. Goh wat een toeval weer. Beleid is er nu blijkbaar op gericht om schoolkinderen ziek te maken: bij hoge temperaturen moet alles dicht blijven tot de mensen bijna flauwvallen, bij kouder weer mogen de ramen ineens wel open als remedie tegen slechte ventilatiesystemen. Voordeel: nog meer gekuch en genies, 1,5 meter niet toereikend genoeg, verkouden kinderen, meer (false) positieve testjes en dus een reden om de hele zooi dan maar "regionaal" op slot te gooien. Voor Uw Veiligheid! Trap er niet in!

 3. Straks in de winter ook kachel uit en raam open werkt het beste, je krijgt waarschijnlijk alleen griep daardoor en word alles weer bestempeld als corona maar ramen dicht, licht aan en deur op slot, maak het ze niet te gemakkelijk he

 4. virus is hoax.
  als het echt was waren er echte en meer drastische regels nodig.
  dit is allemaal om je als schaap voor te bereiden om te luisteren naar de staat.
  ben er klaar voor als je rechten allemaal ontnomen worden.

 5. Gelukkig hebben we “global warming” dus wordt het niet meer zo koud. Effe de kolencentrales wat harder zetten en wat meer rondscheuren met de PC hoofdstraattractors jongens, dan kunnen we de hele winter alle ramen open houden en krijgt ook Gretha het niet meer koud.

Leave a Reply