Verkrachter deed zich voor als manager van voetballer PSV | Omroep Brabant

De rechtbank in Den Bosch heeft twee dagen uitgetrokken voor de zaak tegen de 26-jarige Jonathan M. uit Eindhoven. Hij zou twee meisjes hebben verkracht en zich hebben vergrepen aan zeker acht andere meisjes van 12 tot 16 jaar oud. Al het Brabantse nieuws volgen? Abonneer je dan op ons kanaal: http://bit.ly/11jJQQT.

Welkom op het YouTube kanaal van Omroep Brabant! Hier vind je nieuwsvideo’s over alle actualiteiten in en rondom Noord-Brabant, misdaad, entertainment, sport en evenementen uit de provincie. Omroep Brabant is één van de grootste regionale omroepen van Nederland.

Download de app:
iOS: https://itunes.apple.com/app/apple-store/id421375755?pt=474179&ct=omroep_brabant_youtube&mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepbrabant.android&referrer=utm_source%3Domroep_brabant_youtube%26utm_medium%3Duse_app_link%26utm_campaign%3Dfacebook_use_app

Of volg ons op:
* Website: http://www.omroepbrabant.nl
* Facebook: https://www.facebook.com/omroepbrabant
* Instagram: https://www.instagram.com/omroepbrabant
* Twitter: https://www.twitter.com/omroepbrabant

#OmroepBrabant #Nieuws #Rechtbank #DenBosch #PolitieKlink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding:

29 Comments on “Verkrachter deed zich voor als manager van voetballer PSV | Omroep Brabant”

  1. Naar en vervelend nieuws, maar dames moeten ook leren, dat een jongen die gewoon fietsenmaker of boer is ook prima is. Ze willen altijd vaak iemand die veel macht en geld uitstraalt ja dat komt met een prijs. Dit zie je helaas ook vaak bij wat oudere dames 25 plus.. Die willen alleen maar iemand met geld. Kortom dit kun je zien aankomen. Als hij had gezegd dat hij bibliotheek medewerker was waren ze vast niet mee gegaan.

  2. Nou ik zou zeggen, even opsluiten, daarna met verlof laten gaan zodat hij nog meer slachtoffers kan maken. Dan weer even vast zetten, ach geef hem nog een kans, weer verlof zodat hij NOG meer slachtoffers kan maken en dan past wat langer vast zetten. Welkom in Nederland.

Leave a Reply