Vroege vogel fotografeert ontwakende Brabantse natuur | Omroep Brabant

Terwijl het grootste deel van Brabant nog geniet van de diepe slaap, rinkelt om een uur of half vijf ‘s ochtends de wekker bij vroege vogel Sebastiaan van der Ham in Geertruidenberg. Want nog voor zonsopkomst wil hij met zijn fototoestel klaar staan om de wakker wordende natuur vast te leggen. Al het Brabantse nieuws volgen? Abonneer je dan op ons kanaal: http://bit.ly/11jJQQT.

Welkom op het YouTube kanaal van Omroep Brabant! Hier vind je nieuwsvideo’s over alle actualiteiten in en rondom Noord-Brabant, misdaad, entertainment, sport en evenementen uit de provincie. Omroep Brabant is één van de grootste regionale omroepen van Nederland.

Download de app:
iOS: https://itunes.apple.com/app/apple-store/id421375755?pt=474179&ct=omroep_brabant_youtube&mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepbrabant.android&referrer=utm_source%3Domroep_brabant_youtube%26utm_medium%3Duse_app_link%26utm_campaign%3Dfacebook_use_app

Of volg ons op:
* Website: http://www.omroepbrabant.nl
* Facebook: https://www.facebook.com/omroepbrabant
* Instagram: https://www.instagram.com/omroepbrabant
* Twitter: https://www.twitter.com/omroepbrabant

#OmroepBrabant #Nieuws #BrabantKlink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding:

2 Comments on “Vroege vogel fotografeert ontwakende Brabantse natuur | Omroep Brabant”

  1. Mooie hobby Sebastiaan, de natuur in het Brabantse land is adembenemend mooi, bijvoorbeeld het natuurgebied Campina tussen Oisterwijk en Boxtel is zo mooi! Je ziet prachtige uitgestrekte heidevlaktes met prachtige bomen hier en daar en Ik ken dat gebied want ik ging vroeger als werkmeester met een groep taakstraffers daar werkzaamheden verrichten zoals snoeiwerk, plaggen, bospaden opknappen etc etc. Ik heb er hele fijne herinneringen aan. Dus daar kun je ook hele mooie foto's maken.

Leave a Reply