Wakker schrikken van wéér een plofkraak | Omroep Brabant

Bewoners van het Anton Pieckplein in Kaatsheuvel werden woensdagnacht ruw uit hun slaap gehaald. Plofkrakers bliezen de geldautomaat van de Rabobank rond halfvier op. Het is al de tweede keer in een paar maanden tijd dat er een plofkraak plaatsvindt bij de bank. Al het Brabantse nieuws volgen? Abonneer je dan op ons kanaal: http://bit.ly/11jJQQT.

Welkom op het YouTube kanaal van Omroep Brabant! Hier vind je nieuwsvideo’s over alle actualiteiten in en rondom Noord-Brabant, misdaad, entertainment, sport en evenementen uit de provincie. Omroep Brabant is één van de grootste regionale omroepen van Nederland.

Download de app:
iOS: https://itunes.apple.com/app/apple-store/id421375755?pt=474179&ct=omroep_brabant_youtube&mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepbrabant.android&referrer=utm_source%3Domroep_brabant_youtube%26utm_medium%3Duse_app_link%26utm_campaign%3Dfacebook_use_app

Of volg ons op:
* Website: http://www.omroepbrabant.nl
* Facebook: https://www.facebook.com/omroepbrabant
* Instagram: https://www.instagram.com/omroepbrabant
* Twitter: https://www.twitter.com/omroepbrabant

#OmroepBrabant #Nieuws #112Klink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding:

9 Comments on “Wakker schrikken van wéér een plofkraak | Omroep Brabant”

  1. hmm, als je criminele gewoon aanpakt op de misdaad die ze plegen, en niet op emoties veroordele. cant do the time, dont do the crime zou het motto moette zijn, en ooh ja, maak gevangenisse echt gevangenisse en geen drie sterre motels. wet tv's, weg playstations en radio, het moet een straf zijn, geen schouder klopje.

Leave a Reply