Wandelen over de bodem van de nieuwe haven | Omroep Brabant

50 jaar geleden werd de haven van Zevenbergen gedempt om ruimte te maken voor parkeerplaatsen, maar nu keert de haven weer terug. Kosten: 33 miljoen euro. Al het Brabantse nieuws volgen? Abonneer je dan op ons kanaal: http://bit.ly/11jJQQT.

Welkom op het YouTube kanaal van Omroep Brabant! Hier vind je nieuwsvideo’s over alle actualiteiten in en rondom Noord-Brabant, misdaad, entertainment, sport en evenementen uit de provincie. Omroep Brabant is één van de grootste regionale omroepen van Nederland.

Download de app:
iOS: https://itunes.apple.com/app/apple-store/id421375755?pt=474179&ct=omroep_brabant_youtube&mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepbrabant.android&referrer=utm_source%3Domroep_brabant_youtube%26utm_medium%3Duse_app_link%26utm_campaign%3Dfacebook_use_app

Of volg ons op:
* Website: http://www.omroepbrabant.nl
* Facebook: https://www.facebook.com/omroepbrabant
* Instagram: https://www.instagram.com/omroepbrabant
* Twitter: https://www.twitter.com/omroepbrabant

#OmroepBrabant #Nieuws #ZevenbergenKlink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding:

11 Comments on “Wandelen over de bodem van de nieuwe haven | Omroep Brabant”

  1. Het water in Nederland sowieso verre van charmant.. kende nou nog toeters en bellers eromheen hangen, het blijft gewoon vies.

    P.s. en niet te vergeten altijd verleden verleden en nog is verleden. In het verleden deden ze sus en nu doen we het zo enne dit enne dat enne klimaat veranderen enne enne enne maar niks…

Leave a Reply