Ziekenhuis Bernhoven werd zwaar getroffen door corona | Omroep Brabant

Premier Rutte bezocht het Bernhoven ziekenhuis in Uden. Hij nam een kijkje op onder meer de intensive care en spoedeisende hulp en praatte met medewerkers. Al het Brabantse nieuws volgen? Abonneer je dan op ons kanaal: http://bit.ly/11jJQQT.

Welkom op het YouTube kanaal van Omroep Brabant! Hier vind je nieuwsvideo’s over alle actualiteiten in en rondom Noord-Brabant, misdaad, entertainment, sport en evenementen uit de provincie. Omroep Brabant is één van de grootste regionale omroepen van Nederland.

Download de app:
iOS: https://itunes.apple.com/app/apple-store/id421375755?pt=474179&ct=omroep_brabant_youtube&mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepbrabant.android&referrer=utm_source%3Domroep_brabant_youtube%26utm_medium%3Duse_app_link%26utm_campaign%3Dfacebook_use_app

Of volg ons op:
* Website: http://www.omroepbrabant.nl
* Facebook: https://www.facebook.com/omroepbrabant
* Instagram: https://www.instagram.com/omroepbrabant
* Twitter: https://www.twitter.com/omroepbrabant

#OmroepBrabant #Nieuws #Corona #Bernhoven #RutteKlink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding:

13 Comments on “Ziekenhuis Bernhoven werd zwaar getroffen door corona | Omroep Brabant”

 1. ic bededen aantal halveren, goedwerkende middelen verbieden, dag in dag uit mensen bang maken met een relatief onschuldig virus , (verdiept u zich in de cijfers, en wereldwijd) je laten filmen met (oprechte) emoties van ic personeel, goed bezig rutte hoe zat dat nou met die tweet van Lady gaga aan de jonge ??? landverrader !

 2. Lijkt er wel op dat ze zwaar getroffen zijn door corona,wat een vertoning zeg. Hoe lang willen ze ons nog in de maling nemen..?
  Er is niets te zien en ze zijn daar allemaal heel gelukkig schijnbaar en zonder enige maatregels lekker aan het kletsen.
  Stelletje leugenaars.

 3. Geen afstand , geen mondkapjes ( waarschijnlijk nog onderweg van uit china ) . En zelf maar roepen dat we ons niet aan de regels houden . Zal niet verbazen als iedereen in de video boete zal krijgen omdat ze geen afstand houden . Het is de wereld die u creëert voor de burger

 4. Hoe zit dat nou. Zijn jullie onder schot gehouden door onze knuppel politie terwijl er werd gefilmd??
  Deze man heeft eerst de zorg en IC afdelingen volledig gesloopt.
  Inmiddels circuleert er een brandbrief over de huidige corona aanpak die al door 700 artsen is ondertekend.
  De sloop vooraf en de aanpak van deze corona crisis is belabberd.
  En dan dit filmpje, wat klopt er nou niet.

 5. Laat Rutte maar eens verantwoording af gaan leggen bij de bejaarden en verzorging,s huizen en laat hem de Jonge en v Dissel gelijk meenemen.
  Want deze heren hebben wat uit te leggen over hun falende beleid aangaande de vele doden in deze tehuizen omdat ze niet gezorgd hebben voor heel veel bescherming,s middelen die de hulpverleners zo node moesten missen.
  Deze heren kunnen daar niet zomaar mee wegkomen hoop dat het volk met ze afrekent in maart.

Leave a Reply