Ziekmelding verkeersleider legt Eindhoven Airport plat | Omroep Brabant

Op Eindhoven Airport was vrijdag lange tijd geen vliegverkeer mogelijk, omdat een medewerker zichzelf had ziek gemeld. Het ging om een radaroperator van de militaire luchtverkeersleiding op Schiphol. Die militaire tak regelt het vliegverkeer op zowel Eindhoven Airport als de naastgelegen vliegbasis van de luchtmacht. Al het Brabantse nieuws volgen? Abonneer je dan op ons kanaal: http://bit.ly/11jJQQT.

Welkom op het YouTube kanaal van Omroep Brabant! Hier vind je nieuwsvideo’s over alle actualiteiten in en rondom Noord-Brabant, misdaad, entertainment, sport en evenementen uit de provincie. Omroep Brabant is één van de grootste regionale omroepen van Nederland.

Download de app:
iOS: https://itunes.apple.com/app/apple-store/id421375755?pt=474179&ct=omroep_brabant_youtube&mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepbrabant.android&referrer=utm_source%3Domroep_brabant_youtube%26utm_medium%3Duse_app_link%26utm_campaign%3Dfacebook_use_app

Of volg ons op:
* Website: http://www.omroepbrabant.nl
* Facebook: https://www.facebook.com/omroepbrabant
* Instagram: https://www.instagram.com/omroepbrabant
* Twitter: https://www.twitter.com/omroepbrabant

#OmroepBrabant #Nieuws #EindhovenAirportKlink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding:

14 Comments on “Ziekmelding verkeersleider legt Eindhoven Airport plat | Omroep Brabant”

  1. Militaire LV zonder reservepersoneel? Ik wist dat de Nederlandse strijdkrachten een armoedig zooitje is geworden maar dit is gewoon schandalig. Dit land is niet ziek maar stervende en degenen die er verantwoordelijk zijn zouden terecht moeten staan wegens verraad. Maar ja, dat zijn allemaal vriendjes van de landverrader Rutte dus dit gaat gewoon de doofpot in. Elke spoorweg- en busmaatschappij heeft standaard ten minste één reseve en gewoonlijk twee of meer, maar the beggar's army kan dat niet betalen. Walg.

  2. 1:43 Ongelooflijk, ongelooflijk, ongelooflijk…3x er is niets geloofswaardigs gebeurd.
    Toch zal dit worden aangegrepen om te kunnen zeggen dat mensen te dicht op elkaar zaten en een superverspreider is gevonden om de regels weer aan te scherpen.

Leave a Reply