Zo begon de eerste kermis van ‘coronajaar’ 2020 | Omroep Brabant

In Moergestel is vrijdag aan het eind van de middag de kermis begonnen. Daarmee is het één van de eerste kermissen van ‘coronajaar’ 2020 in ons land die doorgaan. In iets meer dan een week tijd heeft de organisatie een coronaproof kermis uitgewerkt en alle exploitanten geregeld. Al het Brabantse nieuws volgen? Abonneer je dan op ons kanaal: http://bit.ly/11jJQQT.

Welkom op het YouTube kanaal van Omroep Brabant! Hier vind je nieuwsvideo’s over alle actualiteiten in en rondom Noord-Brabant, misdaad, entertainment, sport en evenementen uit de provincie. Omroep Brabant is één van de grootste regionale omroepen van Nederland.

Download de app:
iOS: https://itunes.apple.com/app/apple-store/id421375755?pt=474179&ct=omroep_brabant_youtube&mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepbrabant.android&referrer=utm_source%3Domroep_brabant_youtube%26utm_medium%3Duse_app_link%26utm_campaign%3Dfacebook_use_app

Of volg ons op:
* Website: http://www.omroepbrabant.nl
* Facebook: https://www.facebook.com/omroepbrabant
* Instagram: https://www.instagram.com/omroepbrabant
* Twitter: https://www.twitter.com/omroepbrabant

#OmroepBrabant #Nieuws #KermisKlink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding:

7 Comments on “Zo begon de eerste kermis van ‘coronajaar’ 2020 | Omroep Brabant”

  1. wat er niet bij verteld word is dat veel cafe's etc er niet op zaten te wachten en bang zijn dat er weer een uitbraak komt en ze dicht moeten. Sommige zijn zelfs tijdens de kermis om die rede dicht.

Leave a Reply