Zorgcentrum Kaatsheuvel op slot na coronabesmetting | Omroep Brabant

Verzorgingstehuis De Vossenberg in Kaatsheuvel is zondag dichtgegaan voor bezoek, nadat een bewoner besmet bleek met het coronavirus en enkele andere cliënten en medewerkers verdachte klachten hadden. Al het Brabantse nieuws volgen? Abonneer je dan op ons kanaal: http://bit.ly/11jJQQT.

Welkom op het YouTube kanaal van Omroep Brabant! Hier vind je nieuwsvideo’s over alle actualiteiten in en rondom Noord-Brabant, misdaad, entertainment, sport en evenementen uit de provincie. Omroep Brabant is één van de grootste regionale omroepen van Nederland.

Download de app:
iOS: https://itunes.apple.com/app/apple-store/id421375755?pt=474179&ct=omroep_brabant_youtube&mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepbrabant.android&referrer=utm_source%3Domroep_brabant_youtube%26utm_medium%3Duse_app_link%26utm_campaign%3Dfacebook_use_app

Of volg ons op:
* Website: http://www.omroepbrabant.nl
* Facebook: https://www.facebook.com/omroepbrabant
* Instagram: https://www.instagram.com/omroepbrabant
* Twitter: https://www.twitter.com/omroepbrabant

#OmroepBrabant #Nieuws #Coronabesmetting #verzorgingstehuisKlink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding:

38 Comments on “Zorgcentrum Kaatsheuvel op slot na coronabesmetting | Omroep Brabant”

 1. Dit mag niet en het is crimineel! Echt walgelijk! Gaat tegen alle menselijke empathie.
  Die lockdown mogen allang niet. Een lockdown is alleen een tijdelijk aanpak om voor te zorgen dat mensen tijd hebben om een bepaalde ziekte te bevechten maar het is tegen de wet om verder lockdowns toe te passen meer dan 6 maanden. Je mag ze vragen om thuis te blijven als ze willen buiten gaan dat mag gewoon, dat is hun menselijke recht. Een virus kan toch alleen maar andere besmetten als je elkaar te veel aanraakt, en ze zijn niet de Schepper dus ze weten in feiten nauwelijks tot niets over ziektes in het algemeen.

 2. Eeeuh,…wat nou besmetting? WAt een idioot verslag, staat vol met leugens, onkunde en lekkere staatspropaganda. COVID-19 is niet zomaar aantoonbaar, plus wie zegt dat het op dat moment besmettelijk is, had al een griep van maanden geleden kunnen zijn! Wat een zieke maatschappij, en al die smetvrees de idioten doen er nog verlag van ook!

 3. Gaat helemaal de verkeerde kant op met allemaal van zulke rare taferelen. En dit is nog maar het begin. Er gaan nog meer vergaande maatregelen volgen en dan is er geen weg meer terug. Er is nu al geen indicatie dat we hier ooit weer uit gaan komen.

 4. Die zorgcentra zijn gevangenissen geworden, dat is wel duidelijk. Het enige wat ik kan zeggen, haal je ouders daar weg als je van ze houdt. Overal wordt de grondwet geschonden om een virus dat nog minder is dan de griep. De ventilatiesystemen deugen niet, dus is opsluiten feitelijk moord met voorbedachte rade van die verpleeghuizen
  Tja je kunt het blijven ontkennen, maar de zorg geeft echt NIET het beste met u voor.

 5. Hoe kunnen deze mensen zichzelf nog in de spiegel aankijken wetende wat voor leugens ze verpsreiden en wat voor angst ze zaaien. Jullie mogen zo snel mogelijk vallen, regionaal of niet, jullie zijn net zo erg als het mainstream corrupte zooitje.

 6. van mij mag er een grote komeet vallen op alle landen die 1,5 meter hebben|! Beter snel dood dan langzaam mensen dood maken met onnozele 1,5 meter en mondkapjes! Onmenselijk! Oudere mensen gaan dood en mensen gaan kapot!! Massaal de straat op!

 7. Als ik mijn teen stoot, registreren ze het als Corona.
  Midzomer, 31 graden, maar het Corona virus is onverwoestbaar.
  Leugens, het virus is niet eens geïsoleerd , maar koste wat het kost, heel Nederland moet in de lockdown, misdadig is het.

 8. Het RIVM geeft uitsluitsel:

  In de winter van 2019/2020 was de influenza-epidemie kort en mild (week 5 tot en met 7 2020). De oversterfte was in deze periode met 404 veel lager dan de gemiddelde oversterfte in de afgelopen 5 griepepidemieën (6.443).

  Nog een keer goed lezen. Wat het RIVM zegt is dat we gerekend over de laatste vijf jaar gemiddeld 6.443 griepdoden per jaar kennen. Dit jaar hebben we er maar 404!!!!!

  Wel hebben we 6.136 coronadoden.

  Wat we dus zien is dat ook in ons land precies hetzelfde gebeurt als in Australië. De normale griepdoden zijn weg en vervangen door coronadoden.

  Wanneer het gemiddeld aantal griepdoden per 12 maanden jarenlang ruim 6.000 is en dan opeens 404, dan weet je honderd procent zeker dat er iets niet klopt.

Leave a Reply