2020-10-05 14:58:26 | Wielrenner Caicedo pakt ritzege in zware etappe Giro

[ad_1]

Jonathan Klever Caicedo (EF Pro Cycling) heeft de derde etappe van de Ronde van Italië gewonnen. De kampioen van Ecuador fietste als snelste tegen de vulkaan de Etna op, waar bovenop de eindstreep lag. João Almeida (Deceuninck-Quick Step) neemt de roze leiderstrui van Filippo Ganna over.

Giovanni Visconti (Vini Zabù) uit Italië kwam als tweede over de streep, gevolgd door de Belg Harm Vanhoucke (Lotto Soudal). De Nederlander Wilco Kelderman (Sunweb) werd vierde.

Geraint Thomas was de grote verliezer. De Brit, een van de topfavorieten voor de eindzege, kwam op ruim tien minuten achterstand op de andere kanshebbers binnen. Thomas moest op 30 kilometer van de streep lossen en zag zijn kansen in de Giro daarmee verdampen.

Het bericht Wielrenner Caicedo pakt ritzege in zware etappe Giro verscheen eerst op Nieuws.nl.

[ad_2]

[sc name=”link-naar-bron” sourcelink=https://nieuws.nl/sport/20201005/wielrenner-caicedo-pakt-ritzege-in-zware-etappe-giro/]

[sc name=”bronvermelding”]

Leave a Reply