Prijs van puppy’s schiet omhoog tijdens coronacrisis | Omroep Brabant

Terwijl de dierenasiels vroeger ooit bomvol zaten met honden en katten, zijn er bij de Dierenopvang Maasland in Oss nu nog welgeteld twee honden. Het is tekenend voor de enorme vraag naar honden sinds de coronacrisis. Mensen zitten thuis en willen gezelschap en troost. De oplossing lijkt simpel: een hondje. De prijs van puppy’s schiet dan ook omhoog. Al het Brabantse nieuws volgen? Abonneer je dan op ons kanaal: http://bit.ly/11jJQQT.

Welkom op het YouTube kanaal van Omroep Brabant! Hier vind je nieuwsvideo’s over alle actualiteiten in en rondom Noord-Brabant, misdaad, entertainment, sport en evenementen uit de provincie. Omroep Brabant is één van de grootste regionale omroepen van Nederland.

Download de app:
iOS: https://itunes.apple.com/app/apple-store/id421375755?pt=474179&ct=omroep_brabant_youtube&mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepbrabant.android&referrer=utm_source%3Domroep_brabant_youtube%26utm_medium%3Duse_app_link%26utm_campaign%3Dfacebook_use_app

Of volg ons op:
* Website: http://www.omroepbrabant.nl
* Facebook: https://www.facebook.com/omroepbrabant
* Instagram: https://www.instagram.com/omroepbrabant
* Twitter: https://www.twitter.com/omroepbrabant

#OmroepBrabant #Nieuws #Corona #HondenKlink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding:

3 Comments on “Prijs van puppy’s schiet omhoog tijdens coronacrisis | Omroep Brabant”

  1. Adopteer een hond hond vanuit Bonaire Nederlandse Antillen. Bonaire heeft erg mooie en lieve honden die een lief baasje zoeken. Dat word geregeld door een stichting met een groot hard voor dieren en zijn welzijn.

Leave a Reply