2020-10-04 17:42:55 | Golfer Luiten sluit in Schotland goed af

[ad_1]

Golfer Joost Luiten heeft het Schots Open afgesloten op de negentiende plek. De Nederlander steeg dankzij een goede slotrondje van 68 slagen (-3) op Renaissance Club in North Berwick twaalf plaatsen in het eindklassement. Hij eindigde op een score van 279 (-5). Luiten verspeelde op zaterdag zijn kans op een hoge klassering door een omloop van 76 slagen.

De eindzege in Schotland ging naar Aaron Rai. De 25-jarige Engelsman versloeg zijn landgenoot Tommy Fleetwood op de eerste hole van een play-off om de hoofdprijs van bijna 1 miljoen euro. Beiden waren op een totaal van 273 slagen geƫindigd. Voor Rai was het zijn tweede triomf op de Europese Tour.

Het bericht Golfer Luiten sluit in Schotland goed af verscheen eerst op Nieuws.nl.

[ad_2]

Klik hier om het artikel te lezen

Bronvermelding:

Leave a Reply