2020-10-04 18:00:00 | Ajax kijken bij drive-in bioscoop: ‘Ik drink één biertje want ik moet nog rijden’

[ms_section background_color=”#ffffff” background_image=”” background_repeat=”repeat” background_position=”top left” background_parallax=”no” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”none” padding_top=”10″ padding_bottom=”50″ padding_left=”10″ padding_right=”10″ contents_in_container=”yes” top_separator=”” bottom_separator=”” full_height=”no” class=”” id=””][ms_row][ms_column style=”2/3″ align=”left” class=”” id=””]

Het was even leuk voor een paar wedstrijden. Maar nu het aantal coronabesmettingen weer toeneemt, mogen er tóch geen fans aanwezig zijn bij de wedstrijden in de Arena. Ondertussen gaat het voetbalseizoen gewoon verder, daarom keken fans vandaag vanuit een drive-in bioscoop naar Ajax. 

De Ajax-fanaten verzamelden zich rond 12.00 uur op een parkeerplaats in de buurt van de Arena, waar de wedstrijd tegen FC Groningen op een groot scherm werd uitgezonden. Daar maakten zij vanuit hun auto het verlies van de club mee. 

‘Als je zo’n stadion ziet zonder publiek, geen sfeer, niks. Nou, dan moeten we het zelf maar een beetje gezellig maken’, vertelde een van de bezoekers voordat het duel begon. 

Biertje

En dat bleek toch een andere ervaring op te leveren. Niet alleen werd er minder gejoeld, ook werd er minder gedronken. Want een biertje bij de wedstrijd, kan dat nu nog wel? ‘Ja, tuurlijk. Gewoon eentje hé, want ik moet nog rijden’, zei een fan lachend. 

Ogen dicht

Toch sloeg de sfeer naarmate de wedstrijd vorderde behoorlijk om. ‘Ik heb halverwege mijn ogen nog even dichtgedaan, dus veel sfeer zat er niet in. Maar dat ging ook niet met zo’n wedstrijd. Jammer. Maar ja, volgende keer beter’, vertelde een bezoeker. 

20 oktober

Tot in elk geval 20 oktober zullen alle Eredivisiewedstrijden nog zonder publiek worden gespeeld. De uitzendingen in de drive-in bioscoop vinden daarom in ieder geval de komende drie weken plaats.

[/ms_column][ms_column style=”1/3″ align=”left” class=”” id=””][ms_image_frame src=”https://media.at5.nl/images/463725.31fa3bf.jpg” border_radius=”0″ link=”https://media.at5.nl/images/463725.31fa3bf.jpg” link_target=”_blank” light_box=”yes” class=”” id=””][/ms_column][/ms_row][/ms_section][ms_section background_color=”#ffffff” background_image=”” background_repeat=”repeat” background_position=”top left” background_parallax=”no” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”none” padding_top=”10″ padding_bottom=”50″ padding_left=”10″ padding_right=”10″ contents_in_container=”yes” top_separator=”” bottom_separator=”” full_height=”no” class=”” id=””][ms_row][ms_column style=”2/3″ align=”left” class=”” id=””]Klik hier om het artikel te lezen[/ms_column][ms_column style=”2/3″ align=”left” class=”” id=””]Bronvermelding:AT5[/ms_column][/ms_row][/ms_section]

Leave a Reply