Appende automobilist die Kirsten (24) doodreed krijgt maximale straf | Omroep Brabant

Kirsten uit Oss kwam een jaar geleden om het leven toen een automobilist die zat te appen, achterop haar auto reed. De dader krijgt de maximale straf: hij moet acht maanden de cel in en mag drie jaar niet rijden. Al het Brabantse nieuws volgen? Abonneer je dan op ons kanaal: http://bit.ly/11jJQQT.

Welkom op het YouTube kanaal van Omroep Brabant! Hier vind je nieuwsvideo’s over alle actualiteiten in en rondom Noord-Brabant, misdaad, entertainment, sport en evenementen uit de provincie. Omroep Brabant is één van de grootste regionale omroepen van Nederland.

Download de app:
iOS: https://itunes.apple.com/app/apple-store/id421375755?pt=474179&ct=omroep_brabant_youtube&mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepbrabant.android&referrer=utm_source%3Domroep_brabant_youtube%26utm_medium%3Duse_app_link%26utm_campaign%3Dfacebook_use_app

Of volg ons op:
* Website: http://www.omroepbrabant.nl
* Facebook: https://www.facebook.com/omroepbrabant
* Instagram: https://www.instagram.com/omroepbrabant
* Twitter: https://www.twitter.com/omroepbrabant

#OmroepBrabant #Nieuws #ongelukKlink hier om het artikel te lezen

Bronvermelding:

24 Comments on “Appende automobilist die Kirsten (24) doodreed krijgt maximale straf | Omroep Brabant”

 1. Triest, ik ben zelf 22 en heb het gevoel dat ik nog amper geleefd heb. Deze jonge vrouw is de dupe van de zelfzuchtigheid en de verslaving van de smartphonegebruiker. Je weet als je gaat rijden dat je dat ding niet mag vasthouden, maar goed. Telefoons in het verkeer moeten gewoon hard gestraft worden.

 2. Zijn ook hufterige mensen die hun telefoon gebruiken terwijl ze auto rijden. Heb zelf tienduizenden kilometers gereden en nog nooit een telefoon aangeraakt tijdens het rijden.

 3. Doet me denken aan de 18jarige jongen die net z'n rijbewijs had gekregen, ging ff stoer doen, crashte en doodde een 14 jarig meisje. Hij kreeg een taakstraf van 20uur.

 4. 6 maanden???
  Een winkeldief krijgt meer!
  Een dealer staat na 3 dagen alweer buiten op de hoek te verkopen….
  Waar is het misgegaan met ons mooie land???
  En dit laat duidelijk zien dat telefoons een wapen tegen de mensheid is!

 5. Deze straf mag nog een stuk hoger. "Wij hebben allemaal … ??" Niet veralgemenen, idioot! Durf de waarheid benoemen, ENKEL egoistische idioten gebruiken hun phone tijdens het besturen van een voertuig.
  Veel sterkte aan die man, ik zou karma wat helpen, moest ik in zijn plaats zijn.

Leave a Reply